[mp_row] [mp_span col="12"]

Röviden, magunkról

Nincs annyi időnk és energiánk, hogy minden adatot rögzítsünk,
paradigmaváltásra van szükség - ez a kognitív tudat

2012-től foglalkozunk metaadat kereséssel, és azt látjuk, hogy a feldolgozandó adatmennyiség évről évre inkrementálisan nő. Egyre jobb és jobb adatbázis technológiák érhetőek el, a feldolgozó rendszerek átláthatóbbak lettek,  és ez magával hozta a metaadat vagyon gyarapodását is..

A lehető legrövidebb időn belül kell megtalálni a legrelevánsabb adatot, mindezt olyan adatmennyiségben, amiben az első találati oldalon szinte csak azonos relevanciával érkeztek meg az adatok.

Nyílvánvaló, hogy kell találni egy új megoldást, ami elősegíti mindkét oldal egészségesebb működését. Az emberre bízni azt, amihez az ember ért, és a gépre bízni, azt amiben jól tanítható a gép. Bízzunk az emberben annyira, hogy képes a leghatékonyabban rávilágítani a lényegre, és bízzunk annyira a gépben, hogy feltérképezze azt, amit az embertől kap.

A Solveris Context Search Engine pontosan ennek a definíciónak felel meg. A gépet a szűrt adatokkal megtanítjuk, hogy mi micsoda, és utána a segítségét kérjük a keresési találat optimalizálásában.

A pótolhatatlan emberi munkaerőt arra kell használni, hogy egy egy új entitást azonosítson (személy, tárgy) és eldöntse,  hogy a gép által felkínált lehetőségek közül (amit nem tud egyértelműen eldönteni a gép) melyik a helyes és releváns.

Nem kell módosítani a workflow rendszeren, a Solveris Context Search Engine függetlenül tud bármilyen feldolgozó rendszerhez kapcsolódni akár OnSite, vagy SSL csatornán keresztül.

Felhő alapú kijátszás bármilyen eszközre

A növekvő média tartalom miatt lehetetlen mindent azonnal elérhető tárolón tartani. Ebben segít a CloudMedia, ami összeköti a lokális/hibrid/felhő streaming szolgáltatást a lokális/felhő Storage rendszerekkel. Legyen szó S3, Azure, Blob, vagy Object Storage-ról.

[/mp_span] [/mp_row]